Τέμπη: Νέα στοιχεία που δείχνουν συγκάλυψη – Αλλοιωμένη η συνομιλία σταθμάρχη-μηχανοδηγού, σύμφωνα με το “Βήμα”



Αλλοίωση των διαλόγων του σταθμάρχη Λάρισας με τον οδηγό της μοιραίας αμαξοστοιχίας δείχνουν τα έγγραφα που φέρνει στην δημοσιότητα το “Βήμα της Κυριακής”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συνομιλίες αφαιρέθηκαν παράνομα και πρόωρα από το σύστημα καταγραφής επικοινωνιών του σιδηροδρόμου.

Facebook - Ένας Έλληνας Νέος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η εφημερίδα και με την παρουσίαση σχετικών εγγράφων, υπήρξε αλλοίωση συνομιλιών του σταθμάρχη, που «πάρθηκαν» παράνομα από το σύστημα καταγραφών επικοινωνιών του ΟΣΕ, λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

«Βασίλη, φεύγω; – Φεύγεις, φεύγεις». Η αποκάλυψη της εφημερίδας βασίζεται στην ανάλυση των συγκεκριμένων τεσσάρων λέξεων του επίμαχου διαλόγου τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Όπως προκύπτει από νεότερα έγγραφα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., που παρουσιάζει η εφημερίδα, η υπόδειξη του σταθμάρχη για αναχώρηση τρένου προς την υποτιθέμενη «λάθος πορεία» δεν αφορούσε τη μοιραία αμαξοστοιχία, όπως παρουσιάστηκε την 1η Μαρτίου σε μονταρισμένο ηχητικό ντοκουμέντο, αλλά εκείνη τοπικού συρμού που κινήθηκε κανονικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ -  Ενεργοί πολίτες Καστοριάς

«Τα ερωτήματα μεγεθύνονται αφού στελέχη του ΟΣΕ είχαν αναφέρει ότι παρέδωσαν στην τροχαία Λάρισας τις σχετικές μαγνητοφωνήσεις τις πρώτες ώρες μετά το ατύχημα. Ωστόσο με βάση νέα έγγραφα διαπιστώνεται ότι αυτές δόθηκαν την ελληνική αστυνομία στις 3 Μαρτίου, δηλαδή 3 μέρες αργότερα», σύμφωνα με το δημοσίευμα.





ΤΑΣΕΤΑΣ SOCIAL


Facebook  / aplos.sofos







ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΛΠ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ :


E MAIL: mellas.honeyco@gmail.com
WA BUSINESS: +30 6943796019

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6943796019


ΑΓΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ <<ΜΕΛΛΑΣ>>
Το καλύτερο μέλι της ελληνικής υπαίθρου απευθείας από τις κυψέλες μας στο πιάτο σας


Σχόλια