ΑΣΕΠ: Βγαίνει η νέα προκήρυξη μονίμων 4Κ/2023



Η νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ με αριθμό 4Κ/2023, αφορά στην πρόσληψη 80 μονίμων υπαλλήλων σε υπουργεία, μητροπόλεις, Εθνικές Βιβλιοθήκες και φορείς της χώρας


Βγαίνει η νέα προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ (www.asep), με αριθμό 4Κ/2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα προκήρυξη βρίσκεται σε φάση τελικής επεξεργασίας και αναμένεται μετά τον 15Αυγουστο, να σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Το ΑΣΕΠ παρότι έχει επικεντρωθεί στην έκδοση των προκηρύξεων “ΓΒ”, που αφορούν τον γραπτό διαγωνισμό 2Γ/2022, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για έκδοση προκηρύξεων “Κ”, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του.
ΑΣΕΠ: Ποια είναι η 4Κ/2023

Πρόκειται για προκήρυξη που επιτρέπει την ευρύτατη συμμετοxή όλων των υποψηφίων και αυτών που συμμετείχαν στο γραπτό διαγωνισμό 2Γ/2022 αλλά και όσων δεν πήραν μέρος στις εξετάσεις.

Με τη νέα προκήρυξη ζητείται προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης).

Η προκήρυξη 4Κ/2023 είναι η πλέον σημαντική από τις προκηρύξεις “Κ” που έχει εκδώσει το ΑΣΕΠ. Για τρεις λόγους:Επιτρέπει τη συμμετοχή υποψηφίων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης
Έχει μεγάλη διασπορά θέσεων τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια
Έχει σημαντικό αριθμό διοικητικών θέσεων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε κλασσικές υπηρεσίες του Δημοσίου που ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνονται εύκολα σε προκηρύξεις μονίμων.




ΑΓΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ <<ΜΕΛΛΑΣ>>
🍯Το καλύτερο μέλι της ελληνικής υπαίθρου απευθείας από τις κυψέλες μας.🐝

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Νέα Συσκευασία Squeeze
Ζούληξε το 🐻 για να γευτείς το πιο νόστιμο 🍯



Σχόλια