Mellas Honey Co - ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ...



Πρόκειται για την κορωνίδα των υπερτροφών που προέρχεται από τις μέλισσες. Ενισχύει τις λειτουργίες αυτοίασης και αναζωογόνησης του σώματός σας και είναι μία από τις πλουσιότερες σε θρεπτικές ουσίες υπερτροφή στη Γη. 

Ο βασιλικός πολτός είναι αυτό που κάνει την απλή μέλισσα σε βασίλισσα.• Δίνει ενέργεια, βελτιώνει σημαντικά τη διάθεση και συμβάλλει θετικά στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Προωθεί το σχηματισμό Τ- λεμφοκυττάρων, υπεύθυνων για την ανοσολογική απόκριση σε ιούς, ενώ βελτιώνει και τις φλεγμονές του οργανισμού.Είναι επίσης γνωστός για τις αντιμικροβιακές & αντιμυκητισιακές ιδιότητες του, για τον έλεγχο της χοληστερόλης & την πρόληψη καρδιοπαθειών. 

Βοηθάει στην ενίσχυση του νευρικού συστήματος, στην αντιμετώπιση του στρες, τη μειωμένη μνήμη και το αίσθημα κόπωσης, αλλά και για την τόνωση του δέρματος χάρη στην περιεκτικότητά του σε κολλαγόνο. 

• Συνιστάται να καταναλώνεται αυτούσιος πριν το πρωινό γεύμα και κάτω από τη γλώσσα τουλάχιστον για περίοδο 20 ημερών συνεχόμενα. • Συνίσταται τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. 

• Για παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας: 6943796019 στείλτε μας προσωπικό μήνυμα 




ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΛΠ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ :

E MAIL: mellas.honeyco@gmail.com
WA BUSINESS: +30 6943796019

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6943796019


ΑΓΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ <<ΜΕΛΛΑΣ>>
Το καλύτερο μέλι της ελληνικής υπαίθρου απευθείας από τις κυψέλες μας στο πιάτο σας

Σχόλια